maandag 13 februari 2017

Hoera, life is better with friends

Van de week was mijn lieve vriendinnetje Willeke jarig. Nogmaals van harte gefeliciteerd, Girl!!
Omdat ik dit maal bij haar verjaardagsfeestje kon zijn was het aan mij de taak om een mooi cadeautje te regelen (oké, het hoefde niet, maar ik wou het graag. Ik rijd toch geen 288 km (enkele reis!) om geen cadeautje mee te nemen?).

Vorig jaar februari zijn we samen op stap geweest, de foto op het lijstje maakte we op het strand in Scheveningen. Ik vond een mooie tekst op Pinterest (love pinterest!) en maakte mooie bloemen met de nieuwe stansen: Succulent Framlits Dies van Stampin' Up! Ik stanste ze van Crumb Cake cardstock en gaf ze een kleurtje met de Rich Razzleberry inkt. Een beetje Tilantia eronder, pareltje erop en klaar was ik!
Deze plantjes maakte ik laatst tijdens een gezellige teammeeting in Barendrecht, zo leuk om nu weer te maken en te gebruiken!


Het fotolijstje ging samen met andere cadeautjes in een leuk zakje, maar ja... Een zakje is een saai zakje zonder labeltje. Dus maakte ik een labeltje :-)


Ik ging aan de slag met oude SU papiertjes, die gebruik ik ook nog erg graag!
Maakte een label van kraft, daarop ging een label gemaakt met de Scalloped Tag Topper Punch.
Zoals je ziet werd ze 37... ik maakte de cijfers met de gave Stampin' Up! set: Number of Years, met bijpassende stansen. Eerst stempelde ik ze met de kleur Mint Macaron op Very Vanilla Cardstock en daarna stanste ik ze uit.
De tekst Hoera vond ik bij Doe@ding, een leuk stempelsetje van Leane Creatief.
En dat schattige konijntje? Die komt uit een gave set van Els Brige! De set heet Knuffelkonijn en er zijn ook nog bijpassende stansen verkrijgbaar.

Een fijn avond allemaal! Leuk dat je langs kwam, een reactie vind ik leuk! ;-)

2 opmerkingen:

Willeke Lijzenga zei

Hij staat te pronken op mijn scrapkamer. De label hangt aan het lijntje. En met 1 van je cadeautjes ben ik al aan het freubelen geweest. :-) TNX lieve schat. Maar ik vond het vooral even fijn om je live te zien :-)

xx

Ilona zei

Leuk verhaal en leuke labels! Die schattige konijnenset hebbik ook !