zaterdag 2 maart 2013

Letterbak SAL

Xandra liet mij vorige week wat gaafs zien! Een letterbak gevuld met kleine borduurseltjes.... Natuurlijk moesten we gelijk op zoek gaan naar letterbakken, Xandra had al wat voorwerk gedaan en na een telefoontje heeft haar man vorige week vrijdag de bakken opgehaald voor ons.
Zaterdag heb ik de letterbak schoongemaakt en piepschuim op maat gesneden op de vakjes wat op te vullen. En natuurlijk kon ik het niet laten om gelijk aan de borduur te gaan ;-)Dit is wat ik op 1 maart af had, het is de bedoeling dat ik elke maand een update plaats om jullie zo op de hoogte te houden van de vorderingen!Ik borduur op 10 draden per cm, de kruisjes over 2 draadjes en met DMC garen (nummer 807).
Ik ben nog aan het twijfelen of ik de bak wit zal maken, met de uiteindelijke beslissing wacht ik nog even. In mei ga ik verhuizen en weet nog niet wat het beste bij de rest zal passen. En ach, een spuitbusje witte verf is zo gekocht! :-P

6 opmerkingen:

Marja zei

wat gaaf Marijke. Is dit nou jou (jullie) project??

Marja zei

ik ben trouwens ook bezig met een letterbak, maar dan in hartvorm (die van de Action) voor de babykamer van mijn dochter.

Ilona zei

Heeej, da's grappig! Ik ben nu natuurlijk ook benieuwd naar die van Xandra! Heb je een bepaald thema waar je je aan wilt houden, of verzamel je gewoon een stel leuke borduurpatroontjes en alle vrije seconden die je hebt?

Els zei

Ziet er prachtig uit Marijke en een flink project. Ja wit is die ook heel mooi dus toch maar een spuitbusje kopen.
Groetjes, Els

De borduurvrouw zei

Het ziet er al prachtig uit, wat heb je dat snel gedaan! Tot de volgende update, Nienke

Cora Hoekstra zei

He Marijke, leuk dat je ook aangestoken bent met het letterbak virus, ik had al zoiets begrepen van Xandra.