dinsdag 23 juli 2013

Happy Anniversary

Vandaag heb ik, ondanks de warmte, heerlijk zitten spelen met nieuwe spulletjes :-)
Voor mijn verjaardag heb ik een mooie set van Stampin' Up! gekregen, de Flower Shop. Deze moest natuurlijk even vies gemaakt worden, hihi!
Dit kaartje maakte ik naar aanleiding van deze sketch op het blog van Cas(e) this Sketch.
Weer een heel ander kaartje dan anders, maar toch vind ik em weer geslaagd!Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van de volgende producten: Flower Shop van Stampin'Up!, Paired Up Stamp and die set van Clearly BeSotted, inkt van Hero Arts en Stampin' Up!. Verder een paar pareltjes toegevoegd en klaar was Kees... uh.... Marijke :-P

Bedankt weer voor het langskomen en voor jullie reactie's!

zondag 21 juli 2013

Best Wishes

Van de week kwam er een envelop binnen uit Engeland, met nieuwe stempels en stansen ;-P
Een paar dagen daarvoor zat ik heerlijk te surfen op het net, je kent het wel, hoppen van blog naar blog en van site naar site.
Ik kwam uit op een leuk blog met een link naar een webwinkel, dat zag er, in mijn ogen wel heel interessant uit! Ik kon het laten om een bestelling te plaatsen, onder andere de set waar ik dit kaartje mee heb gemaakt.

Met dit kaartje doe ik dan ook mee met de Clearly BeSotted Challenge 2, Seeing Spots.
Een heel ander soort kaartje dan dat ik anders maak, maar zeker niet minder leuk!Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van de volgende materialen:
Clearly BeSotted: Flower Arrangement met die-set. Inkt van Stampin'Up en het basis kaartje is van Dovecraft in de maat 3,5 x 3,5 inch. Een erg leuk maatje!
Het twine en de parels (ZVA) komen uit mijn eigen voorraad ;-)

Bedankt voor het langskomen en geniet van het mooie weer!
Ik ga zo gezellig mijn verjaardag vieren ;-P