zondag 26 februari 2012

25 kerstkaarten....

Heb ik de afgelopen 3 dagen gemaakt. Elk jaar krijg ik van een collega een bestelling van 25 kerstkaarten. Het zijn 1 euro kaartjes, dus niet zo 'uitgebreid' als mijn andere kaarten die ik maak.
Maar, al zeg ik het zelf, ik vind ze niet tegenvallen!
Het papier is van MME (Lost and found, christmas), de kerstballen heb ik met de cricut uitgesneden. Verder heel weinig poespas deze keer!

Bedankt voor het langskomen :-)

woensdag 22 februari 2012

Pluk deze dag...

Van de week dit kaartje afgemaakt (volgens mij lag het al maanden te wachten... oeps!). Ik zag een leuke challenge waar dit kaartje perfect aan mee kan doen :-)Het papier is van Basic Grey (Nook & Pantry), de bloem gemaakt met een Die-Namic en het bedeltje komt uit mijn voorraad. De tekst is van Nicole Verkooijen.

Met dit kaartje doe ik mee aan deze challenge:
Totally Tilda Challenges #40 Tilda with a hat on

zaterdag 18 februari 2012

Prettige kerstdagen

Van de week ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe sketch van Christmas Challenges with Sketches. Ook vragen ze Guest Designers... Het lijkt me wel erg gaaf, dus ook met dit kaartje waag ik een poging ;-)Voor dit kaartje heb ik papier gebruikt van Echo Park (Season's Greetings), een lieve stempel van Lili of the Valley en deze ingekleurd met Distress Inkt. De tekst is van Nicole Verkooijen. De vilten sneeuwvlokken heb ik gestanst met een Die-Namic, zo ook de ijspegelborder is van MFT. En weer mogen de hotfixjes niet ontbreken!

Bedankt voor het langskomen :-)

donderdag 16 februari 2012

Congratulations

En daar zijn we weer! Na een paar dagen ziek te zijn geweest ben ik vandaag weer een beetje tot leven gekomen. Wat in huis gedaan en dit kaartje afgemaakt :-)Voor dit kaartje heb ik papier gebruikt van Basic Grey (Indie Bloom), natuurlijk weer een Magnolia-tje gebruikt waarvan ik het jurkje heb gepaper-pieced (wat een woord!). Verder heb ik een lintje uit mijn lintjesdoos gevist, de bloemen zijn van Prima Markting. De parels heb ik een tijd geleden gekocht bij Cute Stamps and Cards.
De tekst is van MFT, zo ook het tabje waarop het gestempeld is en de swirls bij de bloemen.

Met dit kaartje doe ik mee aan de volgende challenges:

Cute Card Thursday #204 Flower Power
The Official Magnolia Inspiration Challenge #37

woensdag 8 februari 2012

Merry Christmas

En ja hoor... ik ga gewoon door met het maken van kerstkaarten. Met dit koude weer is dat voor mij helemaal geen straf!
Dit kaartje heb ik gemaakt met de nieuwe sketch van Christmas Challenges with Sketches. Weer een erg leuke deze keer.Ik heb papier gebruikt van Echo Park (Merry Christmas), stansen van MFT en het schattige jongetjes met zijn hondje heb ik mogen gebruiken van Xandra en is ook van MFT.

Bedankt voor het langskomen!

donderdag 2 februari 2012

Hartelijk gefeliciteerd

Hier ontbreekt het de laatste tijd aan 'hartelijk gefeliciteerd' kaarten. Vandaar dat ik er weer eentje aan jullie laat zien :-)Ik heb deze keer paper gebruikt van Basic Grey (Oxford), Edwin en een vogeltje van Magnolia en beide zijn ingekleurd met Distress Inkt. De bloemen en doily heb ik gemaakt met een Die-Namic van MFT en de 2 roosjes zijn Wild Orchid Craft. De tekst is van Nicole Verkooijen. En natuurlijk mogen de hotfixjes ook niet ontbreken ;-)

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenge:

Wild Orchid Challenge #41 Creature Comforts