vrijdag 29 januari 2010

Do not open....

Laatst heb ik dit kerstkaartje gemaakt, maar nog niet laten zien!

Image and video hosting by TinyPic

Ik heb papier gebruikt van My Minds Eye (colorful christmas), een magnolia-stempel, bloemen van prima marketing en brads. Tilda is ingekleurd met copics.

woensdag 20 januari 2010

Miss Rosalie

Van de week heb ik dit kaartje gemakt:

Image and video hosting by TinyPic

Ik heb papier gebruikt van Basic Grey (lemonade), bloemen van Prima Marketing, brads. De charm gekocht bij Cute stamps and cards. Miss Rosalie is een stempel van CC Design.

maandag 18 januari 2010

Have a happy day

Eergister begonnen aan dit kaartje, vanmorgen heb ik em afgemaakt:

Image and video hosting by TinyPic

Ik heb papier gebruikt van My mind's eye (Pretty Please), een magnolia-stempel uit de winterkit, tekststempel van Papermania, de swirls zelf gemaakt met hotfixsteentjes (maat SS4).

zondag 17 januari 2010

Hoping you have a....

Ja ja, en hier weer een kerstkaart :o) Voorlopig ben ik er nog niet mee klaar, maar er is wel weer een 'gewoon' kaartje in de maak!

Image and video hosting by TinyPic

Voor deze kaart heb ik een lieve Tilda gebruikt, papier van Xandra, hotfix-steentjes en een tekststempel van CC Design. Tilda is weer ingekleurd met copics.

Bedankt voor het kijken :0)

dinsdag 12 januari 2010

'tis the season

Gister heb ik dit kaartje afgemaakt, het is mijn 6e kerstkaart van dit jaar alweer! Ik heb ze nog lang niet allemaal laten zien, maar dat komt nog hoor :-)

Image and video hosting by TinyPic

Ook dit kaartje is gemaakt van het papier dat ik van Xandra heb overgenomen. Verder heb ik een Whiff of Joy stempel gebruikt, bloemetjes en parels. Henry de muis is ingekleurd met copics.

Bedankt voor het kijken enne.... ik ben gek op reacties, hihi!

dinsdag 5 januari 2010

Warm winter wishes

Dit jaar ga ik heel het jaar door kerstkaarten maken. Tenminste dat is de bedoeling, ik ga mijn best doen om het waar te maken :-)

Dit is het eerste kaartje voor dit jaar:

Image and video hosting by TinyPic

Waar het papier van is weeet ik niet meer, ik heb halve vellen van Xandra overgenomen! Ik heb een stempel van CC Designs gebruikt (die lag met kerst onder de boom hihi), ze is ingekleurd met copics.

maandag 4 januari 2010

Copic ciao houder

Mijn 1e post van dit jaar! En die wil ik beginnen met jullie allemaal een gelukkig, gezond 2010 te wensen met veel creatieve uitspattingen :-)

Ik begin dit jaar niet met een kaartje, maar wel met iets dat te maken heeft met mijn hobby.
Ik heb bijna alle copic ciao's in mijn bezit (ik mis er nog 1tje, ik hoop dat die volgende week binnen komt), er zijn van die mooie houders voor te koop, maar ja... erg prijzig! Nu zijn we hier zelf aan de knutsel geweest en dit is het geworden (voor weinig geld en een paar uurtjes tijd):

Image and video hosting by TinyPic

Ik ben er erg blij mee :-p